آیا این قسمت از قسمت های مشاع ساختمانه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #70303279

سلام. ما ساکن طبقه ی اخر( طبقه ی ۴) یک اپارتمان ۴ طبقه ای هستیم. طبقه ی ما تک واحدی بوده و مجاور درب ورودی به واحدمون درب اسانسور و روبه روی درب واحدمون هم دربی که راه پله و پاگردهای عمومی رو جدا میکنه قرار داره و یک محوطه ی ۱۲۰cm*۹۰cm رو شامل میشه(پاگرد اختصاصی جلو اسانسور). طبقات دیگه زمانی که میخوان برن پشت بام، دیش ماهواره و موتور کولر رو با اسانسور تا همین محوطه ی کوچیک جلو درب واحد ما میارن یا اگر تعمیراتی ساختمان داشته باشه کارگرها وسایلشون رو تا همین محوطه با اسانسور میارن و تو این محوطه پیاده میشن که فضای کوچیکیه و اسبابی که با خودشون میارن درب ما رو کلا خش انداخته و به درب ما کوبونده میشن این وسایل و مزاحمت برای ما ایجاد میشه طوری که ارامش ما رو سلب کرده این سوء استفاده های مکرر. بارها گوشزد کردیم که حمل اثاث با اسانسور غیر قانونیه ضمن اینکه اصلا فضایی هم وجود نداره که شما وسایلاتونو با اسانسور تا طبقه ی ما و جلوی درب واحدمون میارید (یعنی بین درب واحد ما و درب اسانسور حدود ۱ وجب فضا هست به زور، که نمیشه به اسونی از داخل اسانسور وسایلا رو خارج کرد و هر انچه که با خودشون میارن به درب واحد ما کوبیده میشن و درب رو خراب و ارامش ما رو سلب میکنن). سوال من اینه که ایا این قسمت از قسمت های مشاع ساختمانه؟ چون برای تردد در ساختمان، حیاط و پارکینگ و راه پله ها و پاگردهای عمومی تا پشت بام وجود داره و اصلا نیازی نیست که حتما از این قسمت استفاده بشه و برای راحتی خودشون که با اسانسور تا طبقه ی اخر بیان و مجبور نباشن از پله ها استفاده کنن، این کار رو میکنن. اگر جز مشاعاته چرا براش شهرداری درب گذاشته؟ چون من وجود درب برای جدا سازی این محوطه ی کوچیک جلوی اسانسور از پله ها و پاگردهای عمومی رو به معنای اختصاصی بودن اون برای ساکنین اون طبقه تعبیر میکنم. ترددهای بیش از اندازه ارامش ما رو گرفته ضمن اینکه درب ورودی واحد رو کلا خراب کرده و خش انداخته. مثل اینکه من برم همه ش تو پاگرد طبقات پایین پیاده شم و بگم مشاعه خب و بعد از راه پله برم تا پایین.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال من اینه که ایا این قسمت از قسمت های مشاع ساختمانه؟ بله جزو مشاعات ساختمان میباشد
در صورت ورود خسارت به درب واحد ، میتوانید از ایشان مطالبه خسارت نمایید .
موفق باشید

سلام ..

طبق قانون تملک آپارتمانها ، پاگرد ها جزء قسمت های مشترک است و در صورت ورود خسارت به درب ورودی ، می توانید مطالبه ی خسارت کنید