۶ سال گذشته همون مقدار به ما پرداخت میشه یا طبق شرایط روز خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #70282551

ملکی رو سال ۹۳ بصورت پیش فروش خریدم آپارتمان تا الآن آماده نشده و سند رو دریافت نکردم اون زمان روزی ۱۰،۰۰۰ تومان رو بعنوان خسارت تاخیر پیش بینی کرده بودیم در قرارداد برای تاخیر یکی دو ماهه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مبلغ تعیین و تصریح شده باشد همان مبلغ محاسبه خواهد شد ...

با سلام
مطابق با قرارداد در صورت تاخیر در انجام تعهد هر مقدار که تعیین شده است مورد حکم قرار خواهد گرفت

با عرض سلام
در این خصوص قرار داد شما باید بررسی شود.