قاضی شهادتشان را قبول کردند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #70281468

با سلام و احترام خدمت شما کارشناسان محترم از شما عاجزانه تقاضامندم راهنمایی ام کنید در سال ۷۸ بصورت مبایعه نامه زمینی خریداری نمودم و در سال ۸۷ صلح نامه ای بین خود و همسرم تنظیم نمودم و در آن چنین نوشتم که زمین موصوف هر چه که باشد سه دانگ به نام همسرم می باشد و شورای محل امضای طرفین را تایید نمودند و چندی بعد بنیاد مسکن در راستای ماده ۱۳۳ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی با همکاری شورا و دهیار همسرم بدون اجازه و اطلاع من مبادرت به اخذ سند مالکیت برخلاف واقعیت خود را مالک سه دانگ عرصه و عیان معرفی میکند و سند مالکیت اخذ مینماید و در آن زمین مشتمل بر ساختمان بصورت مشاع قید میگردد اکنون مدعی سه دانگ از زمین و سه دانگ از ساختمانی میباشد که بنده در سال ۸۷ بنا به احداثش نمودم و اکنون در آن سکونت دارم ملک غیر قابل افراز میباشد و دو مرحله به مزایده رفته و بفروش نرفت سپس همسرم تقاضای اجرت المثل ایام تصرف نمودند اما این در حالیست که که قبل از جلسه اول رسیدگی پرونده و به خواست خود و به اتفاق فرزندم به دادگستری رفته و متنی با مضمون اینکه ( با خوانده مصالحه نمودم و کلیه حق و حقوق قانونی خویش را دریافت داشتم) را که توسط شخص ثالثی نوشته شده بود را ایشان امضا نمودند و و نام و نام خانوادگی خویش را نوشتند و تحویل شعبه داده و تقاضای مختومه شدن و استرداد پرونده را خواستار شدند رای استرداد صادر و مهلت اعتراض به پایان رسید و نامبرده پس از کذشت دو ماه و نیم مجددن با مراجعه به دادگاه به دروغ عنوان داشته که فرزندم از من در برگه ای سفید امضا گرفتند و قرص خوراندند و از مفاد آن آگاه نبودم و بدون اطلاع من اقدام به چنین کاری نمودند و و من اطلاعی نداشتم پرونده و من نیز به اعلام رصایت وی هم در پرونده ی افراز ملک و هم مطالبه ی اجرت المثل استناد نمودم پرونده مجدد مورد بررسی قرار گرفت و در مراحل بعدی که استماع شهادت شهود بود با اوردن سه شاهد قلابی که از وضعیت معیشت نامبرده یعنی هنسرم اعلام اطلاع می کردند که مثلا نامبرده وضع مالی مناسبی ندارد و هیچ حقی دریافت ننموده و یک مشت دروغ تحویل شعبه و به دلیل عدم دفاع موثر بنده که بلد نبودم وگرنه من هم شاهد داشتم که وی با رثایت کامل برگه را امضا نموده است با اینحال در کمال ناباوری حکم بضرر بنده صادر شد و رای مبنی بر این بود که بدون اینکه شاهدین از طرفم مورد جرح قرار گیرند قاضی شهادتشان را قبول کردند و دستور کارشناس صادر و مبلغ ۴۰ میلیون نظریه کارشناس از سال ۹۴ تا ۹۷ بدلیل سکونت در منزل به همراه فرزندانم و فروش محصول باغ و مابقی مساعل کارشناسی صادر شد اکنون چه کنم بسیار مستاصلم و به مرگ خویش راضی ام ..پس از ۶۲ ماه مبارزه بین حق و باطل دیگر توان ندارم از شما کارشناس محترم عاجزانه تقاضامندم راهنمایی تجربی و علمی خود را در اختیارم قرار دهند شنبه برای نفیا و ثباتا برای نظر کارشنای باید در دادگاه حضور یابم واقعا نمیدانم چه کنم شما را به خدا سوگند مرا دریابید که من در خصوص تمامی مساعل بالا چه کنم از طرفی طی ۶۲ ماه اختلاف و درگیری و طلاق با همسرم متحل ضرر و زیان نالی و جانی حیثیتی هنگفتی شده ام و از ناحیه ی پا معلول جسمی حرکتی و دیابتییک انسولین نیز هستم و توان مالی برای پرداخت حق وکالت را به امام حسین قسم ندارم عاجزانه خواهشمندم راهنمایی ام کنید یک عمر دعاگویتان خواهم بود

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگه شما بخواهید شهادت انها رد کنید باید مدرک برای فاسد بودن انها یا عدم وجود شرایط شرعی برای انها بیاورید