محاسبه ی مهریه و اجرت المثل مادر چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲ #70266246

سال ۷۲ با ۲۰۰ هزار تومان عقد شد،الان چقدر مهریه میشود؟
۲-تمام کارهای منزل هم انجام میداده و شاغل نبوده.بعضی میگویند سالی ۱ میلیون بعضی دو میلیون اجرت المثل میرسد.بیشترین مقداری اجرت المثل که کارشناس می‌گوید چقدر است؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ایشون را همکارم نوشتن ودرخصوص اجرت المثل چنانچه قصد تبرعی نداشتن و به دستور شوهرشون کاری انجام دادن میتونند با اثبات موضوع در دادکاه مطالبه کنند

مهریه مادر با رقم یاد شده طبق نرخ تورم بانک مرکزی بروز محاسبه خواهد شد و در خصوص کار های انجام شده در منزل از سوی مادر در صورتی که تبرعی نباشد و به دستور همسر ایشان باشد در صورت اثبات اجرت المثل ایام قابل مطالبه خواهد بود

اجرت المثل توسط کارشناس دادگستری تعیین میگردد
مهریه نیز به نرخ روز و بر اساس نرخ تورم که توسط بانک مرکزی اعلام میشود محاسبه میگردد

مهریه به نرخ روز توسط زوجه پرداخت می شود و اگر مهریه وجه رایج کشور باشد بر طبق بانک مرکزی محاسبه می شود .اجرت المثل هم توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص می شود.

در مورد مهریه به نرخ امروز تقریبا ۲۲ میلیون تومان و در مورد مهرالمثل بستگی به شروطی داره که عایا ممکن است برای ایشان تعلق بگیرد یا نه که سوالتان در این مورد ناقصه علی ایحال بستگی به نظر کارشناس دارد که ممکن است از ۵۰۰ تومان شروع گردد.

درود
مهریه به نرخ روز حساب می شود و اجرت المثل اگر مورد پذیرش قرار گیرد با نظر کارشناس تعیین می گردد.