از کارفرما شکایت خیانت در امانت و سو استفاده دادخواست استرداد سفته هام کردم با وجود شواهد میتونم کارفرمام رو محکوم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۴ #70249589

با سلام وقت بخیر بنده سه سال پیش بمدت یکسال منشی یه شرکت بودم که کارفرمام در ابتدای ورودم ۲ فقره سفته سفید امضا گرفتن که اجازه ندادن نه کپی بگیرم و نه بنویسم بابت حسن انجام کار بعد یکسال که قطع همکاری شد به اداره کار شکایت کردم و بابت بیمه یکسال و مطالباتم رای گرفتم و تو جلسه حل اختلاف هیات از کارفرما پرسیدن چرا سفته هاشو نمیدی گفتن با درخواست تحویل میدم منم اظهار نامه و دادخواست فرستادم اما نداد روز توقیف اموال که با مامور بودیم کارفرما در حضور مرجع نیروی انتظامی متعهد شدن که سفید امضا های منو در اسرع وقت میده یا ابطال میکنه منم گفتم از بیمه ام نمیگذرم و گذاشتم اجرا و از منم تعهد گرفتن که هیچ شکایتی علیه شرکت و کافرما ندارم اما کارفرمام با گذاشت یکسال سفته هامو نداد و تهدید کرد میذاره اجرا سفته های دو تا همکارم هم نداره و منم دو ماه پیش پیگیر بیمه ام شدن و اونم فوری سفته هامو گذاشت اجرا و من از کارفرما شکایت خیانت در امانت و سو استفاده دادخواست استرداد سفته هام کردم حال من با وجود شواهد و دردسرها و هزینه ها و خسارات میتونم کارفرمام رو محکوم کنم با توجه به اینکه تعهد اینها خلاف قوانین حامره هست و وجاهت قانونی نداره

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با اعلام شکایت از ایشان و مستند قرار دادن پرونده های اداره کار و همچنین پرونده ای که در کلانتری ایشان اقرار به امانی بودن سفته ها دارد و چنانچه گواه دارید معرفی نمایید با این اوصاف مطمئن باشید محکوم خواهد شد فقط پس از تقدیم شکایت از شعبه رسیدگی کننده به شکایت کیفری درخواست نمایید تقدیم شکایت شما علیه ایشان را در خصوص خیانت در امانت وجه دو فقره سفته به شماره های اعلامی را تایید و گواهی نماید که با ارائه این گواهی به شعبه حقوقی رسیدگی کننده به دعوی مطالبه وجه سفته ها مبادرت به صدور قرار اناطه تا تعیین تکلیف پرونده کیفری خیانت در امانت نماید و به پرونده مطالبه وجه سفته ها رسیدگی نکند

باسلام
بله میتوانید
احسنت بابت ارسال اظهارنامه
و طرح شکایت کیفری خیانت در امانت
و دادخواست استرداد سفته ها
چندنکته:
۱. صرفا درحضور مرجع انتظامی تعهد دادن بی فایده است. مگر تعهد کتبا مکتوب شده و نسخه آن در اختیارتان قرارگرفته باشد.
۲. مرجع انتظامی، صرفا ضابط دادگستری است. یعنی اجازه تعیین تکلیف و اجبار شاکی به اعطای رضایت،راندارد.
نمیبایست تسلیم این امر غیرقانونی میشدید.
این حق هر شاکی است که شکایت خود را پی بگیرد.
و رضایت میبایست تنها به میل خود باشد.
دعاوی خود را پیگیری نمایید
موفق باشید