آیا می توان بدون رضایت او اما با رضایت سایر ورثه ملک را به غیر ورثه اجاره داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۸ #70223474

با سلام
یک ملک تجاری است که یکی از وراث بدون رضایت دیگر ورثه و بدون تنظیم اجاره نامه به مدت ۱۶ سال در آن ملک مشغول کسب و کار است و حال که وراث خواستار خروج او از ملک به طور مسالمت آمیز و اجاره ملک به غیر ورثه هستند این شخص در صورتی حاضر به خروج است که این ملک به اجاره یکی از ورثه در آید در غیر این صورت برای اجاره به شخصی غیر از ورثه رضایت نمی دهد .حال آیا می توان بدون رضایت او اما با رضایت سایر ورثه ملک را به غیر ورثه اجاره داد ؟ باید چه کار کنیم ؟ در ضمن این شخص در مدت حضورش در ملک بدون اطلاع ورثه تعمیراتی انجام داده و حال خواستار مبالغ خرج شده است باید چه کار کرد ؟ و در ضمن برای خارج کردن او باید به چه راه قانونی متوسل شد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا علیه ایشان اظهارنامه ارسال وسپس دادخواست مطالبه اجرت المثل از تاریخ فوت را مطرح نمایید

- اجاره و هرگونه تصرف در مال مشاع منوط به اذن تمامی مالکین میباشد . در مورد شما نیز تمام ورثه باید موافقت نمایند .
- اگر هزینه هایی که در مغازه انجام شده با اطلاع و موافقت شما بوده و قابل اثبات باشد ،میتواند مطالبه آن هزینه ها را بنماید والا امکانپذیر نخواهد بود .
- هرکدام از وراث میتواند برای تعیین تکلیف نهایی دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کرده و حتی پیش از تقسیم تقاضای مهر و موم مغازه را بکند .
- به جهت نیل به توافق ، شما هم میتوانید اجاره سالهایی که مغازه در اختیار وی بوده را مطالبه کنید .

سلام همه وراث در ملک به طور سهم که قانون مشخص نموده است ودر مورد آن باید باتوافق تصمیم گیری نمود در مورد خرج کرد طبق نظریه کارشناس دادگستری تمامی خرج ومخارج صورت گرفته باید توسط سایر وراث پرداخت شود