آیا قولنامه با توضیحات داده شده معتبر است یا باطل می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #70219632

سلام وقت بخیر.
برادرم چندین سال پیش طبق یک قولنامه زمینی از شخصی خریداری نموده است این قولنامه در یک برگ تنظیم شده بوده که نزد خریدار ( برادرم ) می باشد و به امضا خریدار-فروشنده و همسر فروشنده رسیده است برادرم روز بعد از خرید زمین، قولنامه پیش چند نفر برده و امضا کردند از جمله ۲ نفر از اعضای شورای محل در حال حاضر فروشنده مدعی است که این زمین موروثی بوده و یکی از وارثین در جریان این فروش نبوده و معترض شده و باید معامله باطل شود. آیا امکان ابطال وجود دارد؟ افرادی که در مجلس نبودند و ۲ روز بعد از عقد قولنامه آن را امضا کردند، ممکن است این اقدام باعث ابطال قولنامه شود؟ به طور مثال اگر این زمین در زمان قولنامه ۴۰ هزار تومان معامله شده باشد الان ۴۰ میلیون ارزش قیمتی دارد و معترض اصلی وارثی است که اطلاعی از فروش این ملک موروثی نداشته است و قولنامه را امضا نکرده است و ما هم اطلاع نداشتیم که زمین موروثی است. اگر قولنامه باطل شود تفاوت ارزش زمین که سال ۱۳۷۸ خریداری شده و الان در سال ۱۳۹۹ ارزشمندتر شده چیست؟ لطف کنید و بنده را در این زمینه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
اگر واقع زمین وراثتی بوده وفروشنده یکی از وراث بوده معامله نسبت به سهم ایشون صحیحه اما نسبت به سهم بقیه وراث بستگی به اجازه یا رد سایر وراث داره یعنی اگرسایروراث راضی نباشن معامله نسبت به سهم اونا باطله امااگر فرشنده یکی از وراث نیست وبقیه وراث اعتراض کنند معامله باطله.