قانون چنین اجازه ای را میدهد که کپی اوراق پرونده را بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۷ #70188810

سلام آیا متهم در دادسرا به جرم کلاهبرداری پرونده در جریان است قانون چنین اجازه ای را میدهد که کپی اوراق پرونده را بگیرم البته هنوز قرار کفالت صادر نشده یا اگر قرار کفالت صادر بشه هم تاثیری دارد که بشود کپی پرونده رو تقاضا کرد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور قرار امکان دسترسی به پرونده و اخذ کپی وجود دارد. مگر اینکه مرجع رسیدگی کننده قرار عدم دسترسی به پرونده صادر کرده باشد که این قرار نیز قابل اعتراض است.
در واقع برای صدور قرار باید یک از موارد زیر وجود داشته باشد تا بازپرس اجازه صدور قرار عدم دسترسی متهم  یا وکیل او به اسناد و مدارک پرونده را داشته باشد این موارد به تفکیک عبارتند از :
۱ –  اگر بازپرس مطالعه یا دسترسی به تمام یا برخی از اوراق ، اسناد یا مدارک پرونده را با ضرورت کشف حقیقت منافی بداند می تواند قرار عدم دسترسی متهم یا وکیل او به اوراق و مدارک پرونده را صادر نماید و به طرفین ابلاغ کند .
۲ –  همچنین در صورتی که موضوع پرونده از جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی باشد می توان قرار عدم دسترسی متهم یا وکیل او را صادر کرد .
۳ – در اتهامات مربوط به منافی عفت باشد بازپرس می تواند متهم و وکیل او را از دسترسی به اوراق و مدارک منع نماید .
۴ – در جرایم با مجازات سلب حیات و حبس ابد بازپرس این اختیار را دارد که قرار عدم دسترسی متهم یا وکیل او به اوراق و مدارک پرونده را صادر نماید .

بله امکان درخواست تهیه کپی دارید

سلام
اخذ تصویر اوراق پرونده با درخواست از مقام قضائی امکانپذیر است و منع قانونی ندارد.

سلام امکان مطالعه و گرفتن رونوشت برای شما وجود دارد

باسلام اصولا منع قانونی نخواهد داشت مگر اینکه دادیار یا بازپرس قرار منع دادرسی اوراق پرونده را بدهد.

بله امکان پذیر است لاکن در صورتی که قرار عدم صلاحیت دسترسی به پرونده صادر شود امکان کپی وجود نخواهد داشت

باسلام
بله ،امکان پذیر است ، مگر اینکه قرار عدم دسترسی به پرونده صادر شود