اگر اعسار از پرداخت مهریه و به تبع آن اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهد و پذیرفته شود تکلیف هزینه دادرسی چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #70169334

اگر در هنگام به اجرا گذاشتن مهریه زوجه معسر شناخته شود و هزینه دادرسی را پرداخت نکند و در انتها زوج نیز دادخواست اعسار از پرداخت مهریه و به تبع آن اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهد و پذیرفته شود تکلیف هزینه دادرسی چه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمانی که شخص معسر شناخته میشود این دلیل نیست که دیگر دین خود را ادا ننماید
زمانی که با اعسار شخص موافقت میشود مدیون دین خود را بصورت اقساطی تا اتمام دین پرداخت خواهد نمود .