در صورت وکالت تام الاختیار و بلا عزل محدودیت وکیل چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۴,۴۳۴ #70162

اگر وکالت تام الاختیار بلاعزل به کسی داده شود خصوصا درمورد خرید و فروش ملک آیا وکیل میتواند املاک را بنام خودش بنماید ؟ و درغیر اینصورت چنانچه درسامانه ثبت املاک واردشویم املاک بنام موکل نمایش داده میشود یا وکیل ؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وکالتنامه به قسمت حدود اختیارات توجه نمایید مشخص می شود .

سلام
اگردروکالتنامه صراحتا قیدشده باشدمیتواندملک رابنام خودانتقال دهد

سلام، حدود اختیارات وکیل محدود به انچه در وکالت نامه قید شده می باشد بنابراین در صورتی که حق انتقال به خویش در وکالتنامه تصریح شده باشد منعی ندارد

باید وکالتنامه بررسی شود ولی در خصوص انتقال اموال به نام خود، این مورد باید صراحتا در وکالتنامه قید شود

با احترام به متن وکالت نامه بستگی دارد

سلام حق فروش به خود را ندارد و املاک بنام موکل نمایش داده میشه در سامانه ثبت

با سلام. در صورتی که در وکالت نامه قید شود که چنین اختیاری را دارند می‌توانند این کار را انجام دهند ولی در هر صورت وجه معامله را باید به شما پرداخت نمایند.