چگونه باید تحت تکفل بودن والدین شهید را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۰۳ #70161

باسلام
شهیدی در 17 سالگی به شهادت رسیده و پدر ومادر پیر و بیکار بودند ، شهید نیز شغل آزاد و کارگر ساختمانی بوده ، خرج خانواده را تامین میکرد و برادر بزرگتر نیز شاغل نبوده و محصل بوده است !
درحال حاضر ازسوی بنیاد شهید به والدین شهید مستمری پرداخت می کنند و طبق قانون به شهدا پاداش بازنشستگی داده میشود ، مادر شهید برای پاداش بازتشستگی به بنیاد مراجعه کرده و ازسوی بنیاد گفته اند که پدر ومادر شهید تحت تکفل نبوده و پرداخت نمیکنند !
حال چگونه باید تحت تکفل بودن والدین شهید با توجه به وضعیت توضیح داده شده را اثبات کنیم ؟
حکم حقوقی ایشان موجود است ، چگونه برای شما ارسال کنیم تا بررسی فرموده و پاسخ مطمئن تری از شما بگیریم ؟
با کمال تشکر از شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی شما باید با مدارک استنادی  به مرکز کل اداره بنیاد شهید مراجعه کنید و اگر تاثیر گذار نبود شکایت خود را تقدیم دیوان عدالت اداری کنید.موید باشید