ورثه بعد از گذشت سال های طولانی میتوانند درخواست رفع تصرف و پرداخت اجرت المثل نمایند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۱ #70115298

اگر کسانی زمینی را که صاحب آن فوت شده بدون اجازه و قرارداد از ورثه ان زمین را تصرف کنند و در ان درخت بکارند و ثمر میوه ان را به فروش برسانند، ورثه بعد از گذشت سال های طولانی میتوانند درخواست رفع تصرف و پرداخت اجرت المثل نمایند؟ البته زمین به صورت اصلاحات ارضی به مالک که فوت شده رسیده است و سند اصلاحات ارضی ان موجود است

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان شکایت علیه متصرف توسط وراث حتی بعد از گذشت سالها وجود داشته و با توجه ب مدارک و مستندات زمین میتوانند دادخواست خلع ید متصرف دهند

با درود
بلی ورثه قائم مقام خاص متوفی هستند و اکنون آنها مالکند، میتوانند علیه شما اقدام نمایند.

بله میتوانند شکایت و پیگیری کنند

سلام
بله ورثه می‌توانند علیه متصرفین طرح دعوی کنند

سلام
بله ورثه می‌توانند علیه ورثه طرح دعوی کنند

باسلام
بله قطعا میتوانند شکایت نمایند

بله وراث می توانند علیه متصرفین درخواست خود را مبنی بر رفع تصرف و اجرت المثل در قالب دادخواست تقدیم دادگاه نمایند