چند سوال در رابطه با اعسار،لطفا پاسخ دهید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #70094398

باسلام

حکم اعسار بعد از چه مدتی مشخص میشه؟

واینکه اگرحکم اعسار قبول شود نفقه عقب افتاده مثلا ۵ میلیون تومان رو به چه صورت باید پرداخت کنن؟

اصلاپرداخت میشه یا خیر؟

نفقه از پدر هست و اینکه اگر اعسار قبول شود قابل اعتراض هست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسارقبول بشه .نحوه پرداخت درحکم قید میشه
اعسار قابل اعتراض

با سلام
حکم اعساربعد از ارائه دادخواست اعسار وبعد ازتشکیل جلسه رسیدگی مشخص میشه
درصورت قبولی اعسار نفقه بصورت قسطی پرداخت میشه و حکم اعسارهم قابل اعتراض میباشد

با سلام و احترام
اگر حکم اعسار پذیرفته شود پرداخت نفقه تقسیط می شود و قابل اعتراض خواهد بود

اگر اعسار قبول شود قابل اعتراض است و نفقه قسطی پرداخت میشود . بهتر است اگر اموالی از ایشان سراغ دارید در زمان دادگاه رسیدگی به اعسار معرفی نمایید .