جهیزیه ی خودمو بیارم همسرم میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #70091199

سلام خسته نباشید. ببخشید من از همسرم میخام جدا بشم ایشون خونه پدرشون بودن رفتم منزل خودم جهزیه امو بیارم دیدم در قفله قفل و باز کردم رفتم جمع کردم اومدم حالا ایشون چند تیکه وسیله بزرگتر و باهم خریدیم و فاکتور به اسمشونه و دستشونه ایا کاری میتونه انجام بده؟
و چقدر طول میکشه و هزینه داره؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با دادن دادخواستی مبنی بر استرداد جهیزیه می توانید جهیزیه رو از شوهرتان مسترد کنید

ضمن اهدای سلام و احترام
جهیزیه شما عبارتست از همان وسایل و لوازمی که در سند نکاحیه قید شده و یا برابر لیست تحویل ایشان شده و رسید را امضاء نموده است سایر وسایل که در طول زندگی مشترک خریداری شده و فاکتور بنام ایشان صادر شده مربوط به شما نیست شما میتوانید دادخواستی به خواسته استرداد جهیزیه مطابق سند نکاحیه و لیست و خسارات دادرسی به طرفیت زوج از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای خانواده نمایی