چه زمانی ایشان باید به دفتر طلاق مراجعه کنند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۳ #70074163

سلام.همسرم حکم طلاق به درخواست زوجه به علت عسروحرج به دلیل مفارقت بیش از سه سال به صورت طلاق باین خلع به صورت قطعی صادرشده است.چه زمانی ایشان باید برای مراجعه به دفتر طلاق بایدمراجعه کنند؟و درصورت عدم مراجعت ایشان برای جاری شدن صیغه طلاق.ایا بنده میتوانم رای قطعی را به محضر برده و اقدام کنم؟ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طلاق باید ظرف ماه اجرا شود و در غیر این صورت بلااثر می شود

باسلام واحترام طبق ماده ۳۳قانون حمایت خانواده مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ رای نهایی میباشد درصورتی که زوج ظرف یک هفته ازتاریخ ابلاغ مراتب دردفترخانه حاضرنشود سردفتر به زوجین ابلاغ میکند برای اجرای صیغه طلاق وثبت آن حاضرشوند درصورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذرموجه صیغه طلاق جاری وثبت میگردد

سلام خواهان طلاق ظرف ۶ ماه مهلت دارد جهت اجرای صیغه طلاق مراجعه نماید

از تاریخ قطعی شدن شش ماه زمان ثبت هست

ظرف ۶ ماه باید طلاق را ثبت بفرمایید در غیر اینصورت حکم طلاق ملغی می گردد

ظرف شش ماه از تاربخ صدور دارای اعتبار خواهد بود

سلام و وقت بخیر.
اعتبار حکم الزام زوج به طلاق شش ماه از تاریخ رای قطعی هست و اگر زوجه اقدام کرد و به شما اطلاع نداد،از طریق دفتر طلاق ابلاغ حضور ظرف یک هفته داده میشه و میتونید مراجعه کنید.اجرای صیغه طلاق بدون اینکه زوجه خودش در دفاتر طلاق حاضر بشه اقدامی کنه،از طرف شما ممکن نیست.خود محکوم له یعنی زوجه باید اقدام کنه برای اجرای حکم نه محکوم علیه یعنی شما
موفق باشید