درست ۵ روز بعد از اظهار نامه من؛ این شکایت رو تنظیم کرده، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۶ #70057522

سلام و وقت بخیر‌
خانم من در ماهها مهر و ابان سال جاری غیبتهای مکرر در خانه داشته و در نهایت اواسط آبان جهیزیه خودشون رو از منزل من بردن و دیگه برنگشتن حالا رفته برای من شکایت ترک انفاق کرده البته من دو هفته قبل اظهار نامه دادم که ظرف مدت ۵ روز به منزل برگردید ولی جوابی نداد و نیومد درست ۵ روز بعد از اظهار نامه من این شکایت رو تنظیم کرده!
وقت حضور شورا هم بیستم همین ماه هست.
من باید چکار کنم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت صدور حکم تمکین نفقه ساقط می شود

دادخواست الزام به تمکین دهید تا زمان حکم قطعی دادگاه نسبت به عدم تمکین شما بایستی نفقه را بدهید

با سلام ارجاع به کارشناس بخواهید

سلام

به اظهارنامه ارسالی خودتون در جلسه دادگاه استناد نمایید در اینصورت ناشزه محسوب می‌شود( البته بعداز دادخواست تمکین شما)

به استناد اظهارنامه دادخواست تمکین بدین

درود
تا نشوز زن به موجب حکم قطعی دادگاه اعلام نشود نفقه بر عهده مرد است.

سلام به استناد مدارک موجود ودر صورت امکان شاهدت شهود و در پایان ترک منزل با ارجاع کارشناسی اقدام نمایید