ملک به نام من بوده ولی پدرم املاک را اجاره می دادند الان پدرم فوت شده است و مستاجر ها تخلیه نمی کنند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۷ #70034831

سلام پدرم مستاجرانی داشت که حدودا ۱۰سال در ملک نشسته اند و بعد از سال ۹۲ هم قولنامه را تمدید نکرده و کرایه را میدادن .تا حدودا ۶ماه پیش که پدرم به رحمت خدا رفت.ملک بنام من است و حالا واحد ها را تخلیه نمیکنند و ۶ماه هم کرایه ندادند چکار میتوانم بکنم .ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید از شورای حل اختلاف دستور تخلیه بگیرید ولی اگر ادعا کنند پس از اتمام قرار داد کتبی ، قرارداد به صورت شفاهی تمدید شده و شما نیز این امر را قبول داشته باشید نمیتوانید با استناد به قرارداد کتبی اولیه از دستور تخلیه استفاده کنید زیرا قرارداد اگر شفاهی تمدید شده باشد نمیتوان طبق قانون موجر و مستاجر سال ۷۶ دستور تخلیه گرفت و شما باید تقاضای حکم تخلیه کنید
برای ۶ ماه که اجاره پرداخت نکرده اند از دادگاه به صورت مجزا تقاضای اجرت المثل کنید

سلام از شورای حل اختلاق تقاضای دستور تخلیه مطرح کنید . طی دادخواست جداگانه ای ، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بر اساس قرارداد یا نظر کارشناس تا زمان تخلیه را طرح نمایید .

شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف شش ماه را مطالبه نموده و دستور تخلیه ملکتان را نیز بگیرید.