آیا بدون کروکی میتوان از بیمه شخص ثالث استفاده کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۲ #70008266

سلام روز بخیر
روز چهارشنبه ساعت ۶.۳۰ در خیابان فرعی با کودکی تصادف کردم. بچه و مادرش یک طرف خیابان و خاله بچه طرف دیگر بود و من سرعت بسیار کمی داشتم. دختر بچه با اشاره خاله خود ، دوید وسط خیابان و از گلگیر عقب سمت راننده با خودرو بنده برخورد کرد.
بنده سریعا با اورژانس تماس گرفتم اما خانواده و پدر کودک اجازه تماس با پلس را ندادند و گفت شکایتی ندارد زیرا بچه هیچ علائمی از شکستگی یا خونریزی یا جرح نداشت و خود خانواده کودک بیان میکردند که خود بچه مقصر بوده و وسط خیابان دویده.
با اصرار بنده ، منتظر اورژانس شدیم و حتی با حضور اورژانس ، اعلام کرد که کودک هیچ مشکلی ندارد ولی برای اطمینان به بیمارستان مراجعه میکنیم. در بیمارستان نیز مادر بچه به مامور حاضر بیان داشته بود که هیچ شکایتی ندارد. بعد از عکس برداری مشخص شد درشت نی پای راست کودک شکستگی بسیار ریزی دارد. بعد از گچ و مرخص شدن کودک ، مادر کودک گواهینامه بنده را به عنوان امانت نزد خود نگه داشت و اعلام کرد که توانایی پرداخت هزینه های درمان را ندارد و من اطمینان دادم مشکلی برای پرداخت هزینه ارتوپد ندارم و برگه ای تحت اعلام امانت گواهی نامه و عدم شکایت مادر از وی گرفتم. تا روز یکشنبه بنده ، هر روز برای پرسیدن حال بچه تماس گرفتم ولی در روز یکشنبه مادر کودک اعلام کرد که میخواهد شکایت تنظیم کند.
سوال این است که آیا بنده مقصر کامل این تصادف هستم؟
آیا بدون کروکی میتوان از بیمه شخص ثالث استفاده کرد؟
آیا من میتوانم از مادر کودک به خاطر سهل انگاری و خسارت مالی وارد شده به من شکایت کنم؟
آیا می توانم از مادر و پدر کودک به دلیل اغفال اینجانب به خاطر عدم حضور پلیس شکایت کنم؟
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بدون کروکی تا یک سقف مشخصی را پرداخت می‌کنند

درود برشما
در سوانح رانندگی با عابر پیاده حتی اگر راننده هبچ تقصیری هم نداشته باشد ، خسارات زیاندیده از طریق بیمه ثالث خودرویی که سانحه منتسب به اوست جبران خواهد شد .با این تفاوت که درصورت عدم احراز تقصیر راننده در سانحه از نظر جنبه عمومی جرم متحمل مجازات نمیشوند فقط دیه زیاندیده از بیمه ثالث پرداخت میشود .
گزارش اورژانس و مدارک بیمارستانو شهادت شهود نشان دهنده وقوع سانحه است و قاضی برای رسیدگی به پرونده از راهور تقاضای ترسیم کروکی فرضی میکند .
هزینه های بیمارستانی در سوانح رانندگی رایگان است . شما نیازی به پرداخت هزینه نداشته اید ولی حالا که پرداخت کرده اید فاکتور هارا به بیمه گر تحویل دهید و هزینه ها را دریافت کنید

بنام خدا _سقفی داره که فکر کنم ۳میلیون باشه می‌شود بدون کروکی دریافت کرد

سلام، در صورت شکایت، دادگاه کارشناسی برای ترسیم کروکی فرضی و تشخیص میزان تقصیر طرفین تعیین می‌کند. سپس به استناد نظر کارشناس و گزارش اورژانس و اظهارات شهود (در صورت لزوم) و نظر پزشکی قانونی، حکم مقتضی صادر می‌نماید.