آیا پس از دریافت دفترهای مالیاتی پلمپ شده باید حتما" کد اقتصادی دریافت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۴۲۴ #7

من شرکتی سخت افزاری را ثبت کرده ام و آگهی روزنامه رسمی را هم دارم و می خواهم برای دریافت دفاتر اقدام کنم آیا پس از دریافت دفاتر باید حتما" کد اقتصادی دریافت کنم و دریافت آن چگونه است؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظرف مدت ۲ ماه در دارایی پرونده مالیاتی تشکیل و کد اقتصادی دریافت نمایید

سلام مطابق قانون ۲ ماه فرصت اقدام دارید

تا ۲ ماه فرصت دارید که اقدام کنید

۲ ماه بعد از ثبت شرکت مهلت دارید که تشکیل پرونده دهید.

تا ۲ ماه بعد از ثبت شرکت مهلت دارید که تشکیل پرونده دارایی و کد اقتصادی بدهید.

.برای تکمیل پرونده و کد اقتصادی ۲ ماه از تاریخ ثبت رکت مهلت دارید.

با سلام
تا ۲ ماه بعد از ثبت شرکت مهلت دارید که تشکیل پرونده دارایی و کد اقتصادی بدهید. در صورت تاخیر به نسبت هر روز، جریمه ای از طرف اداره دارایی به شما تعلق میگیرد.