کدوم قولنامه از نظر دادگاه مورد قبول است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #69999293

با سلام واحترام
پدرم سال ۱۳۷۰ زمینی به متراژ ۴۳۰متر از یک نفر خریداری میکند و در قولنامه فی مابین آنها همه چیز اعم از دولت و خسارات و... به عهده فروشنده بوده اما زمینی تحویل گرفته نشد
متاسفانه مدتی بعد از عقد قرارداد،قولنامه گم شد. ما چون سندی نداشتیم اقدام قانونی نکردیم
با وساطت اقوام یه سند جدید در سال ۹۰ بین پدرم و صاحب زمین بسته شد
صاحب زمین اصل متژار رو ۳۳۰ متر دانسته و پدرم با قبول این موضوع و فیصله دادن به بحث پیش آمده ۸۰ متر از آن رو نیز به ایشون بخشید و یه قطعه ۲۵۰ متری قولنامه گردید
که بازم هم فروشنده آن را هنوز تحویل نداده و متاسفانه فروشنده ادعا میکند زمین از عراضی دولتی بود که اکنون در تصرف دولت می باشد و در قولنامه جدید هم همه چیز رو به گردن خریدار انداخته و عنوان شده که هیچ قباله ای غیر از این قباله مورد قبول نیست خوشبختانه قباله اولیه مربوط به سال ۱۳۷۰ پیدا شده حال باتوجه به پیدا شدن اصل قولنامه اولیه و اینکه هم در متراژ و هم درمحل آن فروشنده دروغ گفته و محل آن در قباله اولیه مشخص و جای دیگریست و چون میدونست ما قباله رو گم کرده این از این موضوع سوء استفاده کرده
ما چه اقدام قانونی میتونیم انجام بدیم؟
آیا با شکایت راهی به جایی میبریم؟
خواهش میکنم راهنمایی کامل بفرمائید
ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دادگاه و دادخواست الزام به تحویل مبیع میتوانید به خواسته خود برسید ولی در صورتی زمین غیر قابل تحویل باشد معامله باطل است

باسلام واحترام
قولنامه اولی معتبر میباشد وبه استناد همان قولنامه دادخواست تنظیم سند رسمی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید