آیا خانم میتواند راهی برای طلاق گرفتن پیدا کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۶ #69915039

با سلام و خسته نباشی
ببخشین خانمم از حق حبس استفاده کرده اگر من نفقه ایشان را ماه به ماه بدم. میتوانم تا آخر عمر ایشان را طلاق ندم.
آیا خانم میتواند راهی برای طلاق گرفتن پیدا کند یا خیر؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون حق طلاق با زوج است و زوجه تنها در صورتی می تواند برای طلاق اقدام نماید که یا یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا باشد یا در ازاء بخشش مالی (غالبا مالی که بخشیده می شود مهریه است) به همسرش و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارد برای طلاق اقدام نماید بنابراین به عنوان مثال چنانچه همسرتان امادگی تمکین داشته باشد و از طریق دادگاه شما را ملزم به تهیه مسکن نماید و شما مسکنی برای تمکین فراهم نکنید این مورد به ایشان حق طلاق می دهد.

با سلام. چنانچه عسر و حرج ایشان محرز و ثابت شود ایشان می،توانند اقدام کنند

درود برشما.
با اینکه حق طلاق با زوج است ولی در صورت طولانی شدن اختلاف فی مابین و اثبات عدم تفاهم و حدوث عسر و حرج برای زوجه ، زوجه میتواند طلاق بگیرد. فقط پرداخت نفقه شرط نیست. فلسفه وجودی خانواده حفظ کرامت آن و رعایت حقوق مادی و معنوی توسط طرفین است.

سلام
اگر زوجه به علت موارد دیگری مانند تهدید و توهین و ضرب و شتم یا عدم حسن معاشرت و ... بتواند عسروحرج ناشی از رفتار زوج را اثبات نماید می تواند اقدام به تقاضای طلاق نماید و صرف پرداخت نفقه مانع از اثبات عسروحرج به علت موارد دیگر نیست

سلام
عدم پرداخت نفقه تنها دلیل طلاق نیست و چنانچه زوجه به جهات مشروع و قانونی دیگر در عسر و حرج قرار گیرد می تواند تقاضای طلاق کند.

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون زوج درهر شرایطی میتواند زوجه را طلاق دهید .و شرایط طلاق زوجه منوط به اثباتشرایط عسرو حرج می باشد و داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق که باید شرایط هرکدام به دادگاه ثابت شود دارد وبستگی به استدالال قاضی پرونده دارد .

با سلام و عرض ادب، اینکه اختیار طلاق به مردان داده شده به معنای سو استفاده کردن ایشان نیست متقابلا شما هم حق حبس بابت عدم پرداخت مهریه دارید لیکن نیاز به استدلال حقوقی و قناعت وجدان قاضی دارد.