قیم چگونه برای فرد محجور تعیین می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸,۲۵۳ #69886

سلام
پدر من محجور هست و سه دختر و یک پسر داره .برای تعیین قیم به مشکل برخوردیم چون بابام یکی رو نیاز داره که کارای شخصی اونو براش انجام بده که از عهده دخترا خارج هست و نمیخواییم داداشمون قیم بشه چون بهش اعتماد نداریم
1) فرد محجور با قیم باید باهم زندگی کنن ؟
2)آیا امکانش هست که یکی از دخترا قیم بشن ؟
3)اگه دختر بتونه قیم بشه ، یک نفر رو میتونه به دادستان معرفی بکنه که با دریافت هزینه از فرد محجور مراقبت بکنه ؟(دامادمون رو میخواییم به عنوان مراقب معرفی کنیم )

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نصب قیم فرد محجور به عهده دادستان میباشد

باسلام ابتدا ولی قهری محجور پدریا مادر ویاجدپدری اقدام اخذ قیمومیت محجور ازطریق مراجعه به دادسرای امورمحجورین طرح دعوی نموده وابتدا توسط یکی ازشعبات دادیاری دادسرای محجورین ، محجور به پزشکی قانونی ارجاع وبعدازتشخیص وتعیین تاریخ محجوریت پرونده به یکی ازشعبات آن ارجاع وسپس جلسه تشکیل وحکم درخصوص تعیین قیم برای محجور انتخاب خواهد شد.

باسلام طیق ماده ۱۲۲۷ قانون مدنی مقرر می دارند که محاکم ، ادارات ، ودفاتر اسناد رسمی فقط کسی را به قیومیت خواهنددشناخت که نصب او مطابق قانون توسط دادگاه انجام گردد ومادرهرصغیری در انتساب قیم فرزند برهمه الویت دارند.

سلام کاربر محترم
دخترا هم می توانند قیم بشن و پس از انتخاب به قیمومیت می تواند براش پرستار بگیرید
طبق ماده‌ ۱۲۴۷ قانون مدنی / دادستان می‌تواند اعمال نظارت در امور مولی علیه را کلا یا بعضا به اشخاص موثق یا هیئت یا مؤسسه واگذار کند

شخص یا هیئت یا مؤسسه که برای اعمال نظارت تعیین شده در صورت تقصیر یا خیانت مسئول ضرر و خسارت وارده به مولی علیه خواهند بود

سلام کاربر محترم
دخترا هم می توانند قیم بشن و پس از انتخاب به قیمومیت می تواند براش پرستار بگیرید
طبق ماده‌ ۱۲۴۷ قانون مدنی / دادستان می‌تواند اعمال نظارت در امور مولی علیه را کلا یا بعضا به اشخاص موثق یا هیئت یا مؤسسه واگذار کند

شخص یا هیئت یا مؤسسه که برای اعمال نظارت تعیین شده در صورت تقصیر یا خیانت مسئول ضرر و خسارت وارده به مولی علیه خواهند بود

سلام دادگاه بعد از رخواست تعیین قیم خود انتخاب میکند

اول دادخواست تععین قیوم دهید دادگاه بعداز تحقیقات وبررسی تععین میکند