میشه رفت محضر و برای تمام این شماره چک ها که هنوز به بانک نرفته وکالت به نام این آقا صادر کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #69878526

سلام - یکی از نزدیکانم با مدارک شناسایی که از من داشته و در بانکی که آشنا داشت بدون اطلاع من به نام من دسته چک گرفته با امضا خودش - بعد از گذشت ۱۰ سال یکی از چکها برگشت خورده و از طرف دادگاه احضار شدم و این آقا که برای من دسته چک گرفته به من پیشنهاد داده که اعلام مفقودی کنم برای چکها - بعد از گذشت این همه سال اگر اعلام مفقودی کنم آیا مشکلی برای من پیش میاد؟ چون آشنا هست تمایلی به شکایت از ایشان ندارم و میشه رفت محضر و برای تمام این شماره چک ها که هنوز به بانک نرفته وکالت به نام این آقا صادر کرد که طرف حساب تمام این چکها همین شخص باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا بهتر است شما حسابی را که به این نحو باز شده است با مراجعه به بانک مربوطه ببندید
و چنانچه شما و فرد نزدیک به شما توافق بین خود در این مورد بنویسید این توافقات بین خودتان موثر است و چنانچه چک ها نزد شخص ثالثی باشد نسبت به اشخاص ثالث که دارنده چک هستند این توافق تاثیری ندارد
و چنانچه راجع به یکی از چک ها اقدام شده است بهتر است شما در دادگاه فقط حقیقت را بگویید و چون شما و چک را مفقود نکرده‌اید اعلام مفقودی از طرف شما خلاف واقع است و نباید کاری خلاف واقع انجام دهید

با سلام
اعلام مفقودی اقرار به علم به وجود دسته چک مینمائید لیکن اعلام جعل نمایید