آیا حقی برای مالکین ایجاد میکند که همین را مبنای افراز قرار دهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #69868117

با سلام و تشکر: به استحضار میرساند چنانچه در ملک مشاعی بر اساس توافقی که ثبت نشده باشد توسط مالکین به شکل افرازی فعلا مورد بهره برداری قرار دارد و این شیوه بهره برداری بیش از چند دهه از زمان آن میگذرد آیا حقی برای مالکین ایجاد میکند که همین را مبنای افراز قرار دهند با فرض مخالفت بعضی از مالکین. ثانیا در صورت قابل افراز نبودن ملک و درخواست فروش آیا لازم است که از بهره برداری افراد جلوگیری یا بعبارتی پلمپ گردد تا تکلیف مشخص شود در این صورت این پلمپ چه مدت طول میکشد. و در چه صورتی نیاز به پلمپ نمی باشد. ممنون از پاسخی که خواهید داد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا دعوی خلع ید مشاعی مطرح نمایید تا متصرفین خلع شوند و پس از اخذ گواهی عدم افراز از دادگاه تقاضای دستور فروش فرمایید