آیا آنها میتوانند تهمت ناموسی را با شاهد دروغینشان اثبات کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۴ #69866715

با سلام
برادرم و همسرش علیه پسر خواهرم شکایتی مطرح کرده اند با عنوان اینکه پسر خواهرم به زن برادرم چسبیده و مزاحمش شده و برادرم یک شاهد دروغین به دادگاه آورده که قسم خورده که صدای سر و صدا شنیده در حالیکه اصل ماجرا این بوده که پسر خواهرم در ماجرای درگیری که بنده خاله اش و مادرم با برادرم داشتیم در حین فحاشی و کتک کاری من و مادرم توسط برادرم متوجه شده بود و واردمنزل شد و مانع کتک کاری او شد و با برادرم درگیر شد و برادرم که در اصل برای انتقال یک عدد کولر از منزل مادرم که قبلا به مادرم بخشیده بود اما بعد اپشیمان شده و چندین اس ام اس توهین آمیز در رابطه با پس گرفتن کولرش برای ما فرستاده و اس ام اس ها موجود است و همان روز درگیری، بنده با ۱۱۰ تماس گرفتم و صورتجلسه صورت گرفت و برادرم ادعا کردکه گوشی اش را خواهرزادم شکسته و بعد از مراجعه من و مادرم به دادگاه متوجه شدیم که بازپرس گفت برادرم گفته علت دعوایش بخاطر قضیه ناموسی بوده و یک شاهد معتاد که مواد سفید مصرف میکند که شاگردش هم هست به دادگاه آورده برای شهادت و شاهدش اصلا در صحنه درگیری حاضر نبوده و اصل ماجرا هم برای انتقال کولر بوده و برادرم و همسرش هم ادعای کذب کرده و هم شاهد دروغین آورده اند و طرح مسئله ناموسی از اساس تهمت و دروغ است و همانروز دعوا برادرم بخاطر کینه ای که از خواهرزادم برداشت اقدام به تخریب دامداری خواهرزادم در خارج شهر نمود که شاهدان این صحنه را دیده بودن و عکس گرفته بودند و خواهرزاده ام رو دائم تهدید میکرد من و مادرم اصل ماجرا را برای بازپرس پرونده گفتیم و قسم یاد کردیم.
سوال من اینه که ما باید چکار کنیم؟
این ادعای ناموسی برادرم و همسرش از اساس کذب و تهمت است و چنین عملی توسط خواهرزادم صورت نگرفته ولی آنها یک شاهد دروغین آورده اند ما هم چند شاهد داریم که بگویند شاهد دروغین برادرم در صحنه درگیری حضور نداشته و گوشی اش چند روز قبل شکسته بوده نه درصحنه درگیری و دو گزارش ۱۱۰ موجود است که دو درگیری برای انتقال کولر صورت گرفته.
حال ما باید چکار کنیم؟
آیا آنها میتوانند تهمت ناموسی دروغشان را با شاهد دروغینشان اثبات کنند؟
در ضمن بنده توسط گوشی موبایل صداهای دعوای صورت گرفته را کاملا ضبط کرده ام.

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با این اطلاعات و توضیحاتی که شما ارائه دادید این اتهام را نمی توانند اثبات کنند و خواهر زاده شما تبرئه خواهد شد.