میخوام برگردم و نمیخوام تا زمان عده صبر کنم آیا راهی وجود داره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۵ #69857859

سلام وقت‌بخیر؛من از همسرم با بخشیدن کامل مهریه طلاق بائن گرفتم ولی الان میخوام بگردم و نمیخوام تا زمان عده صبر کنم آیا راهی وجود داره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طلاق بائن خلع یا مبارات؟ اگر خلع یا مبارات است می توانید به مهریه رجوع کنید و همسرتان می تواند به شما رجوع کند.

اصولا در طلاق بائن رجوع ممکن نیست و در آن عده هم موضوعیتی ندارد، مگر آنکه از نوع طلاق خلع باشد و شما به بذل رجوع کنید و شوهر نیز از طلاق رجوع کند، توجه داشته باشید حتی در صورت رجوع شما زوج میتواند رجوع نکند و در این صورت امکان برگشت به عقد ازدواج گذشته برای شما وجود نخواهد داشت

سلام.
باید به عقد همدیگر در آیید و امکان رجوع بدون عقد وجود ندارد .

سلام
شما بایستی مجددا به عقد شوهرتان در بیایید. چون طلاق باین است.

مطابق با ماده ی ۱۱۴۴ قانون مدنی در طلاق بائن برای شوهر حق رجوع نیست.مگر اینکه طلاق خلع بشد که با برگشتن مال یا مهریه به زن، شوهر هم حق رجوع پیدا می‌کند و می‌تواند از طلاق دادن همسرش منصرف شود.

اگر نوع طلاق شما خلع باشد میتوانید به مهریه رجوع کنید .
طلاق خلع نوعی طلاق بائن است که مرد حق رجوع ندارد اما در صورت رجوع زن به عوض، طلاق از بائن خارج شده و به رجعی تبدیل می شود؛ در این صورت زوج حق رجوع دارد.

در طلاق بائن امکان رجوع نیست باید مجدد عقد نمایید