میتونه شکایت کنه و قرار داد رو فسخ کنه یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۸ #69840427

با سلام ۷ ماه پیش اقدام به خرید یک واحد آپارتمان کردم از کل مبلغ ۶۰ میلیون تومان قرار شد با دریافت وام بانک مسکن تسویه بشه چون فروشنده سند تک برگ نداشت اقدام به دریافت سند تک برگ کرد که ۶ ماه کارش طول کشید دو هفته پیش به من سند تک برگ تحویل داد که بلافاصله اقدام به انجام کار بانکی برای دریافت وام کردم هنوز وام آماده نشده و احتمال داره ۲ هفته تا ۲۰ روز دیگه طول بکشه الان فروشنده میگه اگر زودتر پول منو ندین ازتون شکایت میکنم در قرار داد اولیه هم ذکر شده که فروشنده بعد از ارائه مدارک کامل برای دریافت وام باید با من همکاری لازم رو برای دریافت وام انجام بده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مندرجات قرارداد دارد ولی با توضیحاتی که داده اید احتمال موفقیت در فسخ قرارداد ضعیف است .