این رسیدی پشت قولنامه بین خودمان تنظیم کردیم و صاحبخانه هم امضا و اثر انگشت زدن، آیا مرجعیت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #69809993

سلام، ما دو برادر یتیم هستیم که با یک نفر بعنوان همخانه که بزرگتر از ما بود زندگی میکردیم که یک منزل اجاره کردیم و یک قرارداد (قولنامه) عادی در بنگاه تنظیم کردیم. که "در اصل این پول پیش را ما دادیم" (بخاطر اینکه این شخص بزگتر بود و احترام قائل بودیم گفتیم بنام ایشان تنظیم کنند) اما همیشه و در هر صورتی تمام کرایه ها را و قبوض و غیره را ما به صاحبخانه پرداخت کردیم،
اما الان درحال حاضر ایشان کار و مشکلی برایشان پیش آمده و به شهرستان رفتند،
اما "قبل از رفتن" در "پشت قولنامه ای که داشتیم" کاملا نوشتیم تمام مساعل و "پول پیش" و غیره برای این دو نفر است و قولنامه "بنام این دو نفر برگردانده میشود" و بنده دیگه در این امر و در پس گیری پول پیش و غیره هیگونه دخالتی ندارم و در تمام امور مذکور "این دو برادر مختار هستند"
که زیر قرارداد "امضا و اثر انگشت زد" و حتی صاحبخانه "خود صاحبخانه هم شاهد شدند" و ایشان هم "امضا و اثر انگشت زدند"
آقای وکیل الان میخواستیم بدانیم این رسید که پشت قولنامه "بین خودمان تنظیم کردیم و صاحبخانه هم امضا و اثر انگشت زدند" و شاهد هم شدند.
جناب وکیل آیا این موضوع "مرجعیت قانونی دارد" ? یعنی اعتبار قانونی دارد?
فردا اگر از شهرستان برگردد میتواند این رسید را انکار کند و "مال مارا بالا بکشد" ? همچین چیزی میشود?
خواهش میکنم به ما بگید، ما دو برادر یتیم و بچه بهزیستی هستیم.
خداوند خیرتان بدهد، ممنونم. خواهش میکنیم یک پاسخی به ما بدهید.
ضمن اینکه "مبلغ قرارداد ۳ میلوین تومان است" خواهش میکنیم "به ما بگید چجوریه" "این مدرک قانونیه یا میتونه بیاد کلا انکار کنه و پول مارا بالا بکشد" ?
ممنونم بیصبرانه منتظر پاسخ شما هستیم. این شماره ما است خواهش میکنیم به نا بگید بخدا چند روز است آرامش نداریم مخصوصا داداشم داریم دیوانه میشیم.
دستان مهربان و یتیم نواز شما را میبوسیم. واقعا سپاسگزاریم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
چنانچه امضا و اثر انگشت متعلق به ایشان باشد انتقال حقوق ناشی از آن قرارداد به شما منتقل شده است . نگران نباشید