برای اتمام شراکت چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۷ #69809709

با سلام ۴ سال پیش با دادن ۵۰ ملیون تومان با یک نفر یک آژانس رو شریک شدم ( البته ایشون از قبل این آژانس رو داشت) تا سال گذشته که تصمیم گرفتم که دیگه شراکت رو به پایان برسونم هرچقدر اصرارکردم که تسویه حساب کنیم و پولم رو پس بده شریکم امتناع کرد منم دستم به جایی نرسید و بیخیال شدم.
الان بعد از اون مدت حدود ۱۳۰ ملیون دارایی برای ایشان بریدن و اومده سراغ من میگه باید نصفش رو بدی و تهدیدم کرده که میاد تو محیط کارم و در خونم و توجیهش اینه که ۵۰ تومنی که روز اول آوردی دیگه هیچی شده و الان آژانس ورشکست شده و فقط مونده دارایی که باید بدی
لطفا راهنماییم کنید چون اصلا دوست ندارم درگیر بشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مشارکت نامه احتمالی رویت و بررسی شود تا بتوان راهنمایی دقیق نمود .