تعیین دیه راننده مقصر چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #69802103

با سلام و خسته نباشید،
من با نظر افسر کارشناس تصادف مقصر اعلام شدم و خودم راننده موتور هستم،در اثر حادثه که به پزشکی قانونی رفتم این نامه رو نوشتن میخواستم ببینم مبلغ دیه چقدر میشه،بالای نامه نوشته ارش دارد
۱_منطقه جراحت (دامیه )کف دست راست۲_جراحت (حارصه )کناره خارجی کف دست راست۳_خراشیدگی( حارصه) بند انتهایی انگشت چهارم دست چپ۴_دو منطقه جراحت (دوعدد حارصه) کف دست چپ۵_جراحت (حارصه) بند میانی انگشت چهارم دست راست۶_دوعد جراحت (دوعدد حارصه) بند میانی و انتهایی انگشت پنجم دست راست۷_جراحت (حارصه) قدام بند انتهایی انگشت سوم دست راست۸_منطقه جراحت (حارصه) سطح داخلی مچ دست راست۹_کبودی مچ پای راست۱۰_منطقه جراحت (دامیه )ثلث فوقانی خلف ساعد راست ۱۱_خراشیدگی (حارصه) آرنج راست۱۲_تورم آرنج راست (ارش)۱۳_جراحت (حارصه) بازوی راست۱۴_جراحت (در حد حارصه )شانه راست۱۵_دوعدد جراحت (دوعدد حارصه) ران و زانوی راست۱۶_خراشیدگی (حارصه )کناره خارجی دست چپ .
ممنون میشم مبلغ دیه رو اعلام بکنید

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
دیه و ارش جراحات شما ۷.۲ درصد معادل ۱۹میلیون و ۴۴۰هزارتومان در سال ۹۸

هر حارصه سر و صورت یک صدم دیه کامل
هر حارصه غیر سر و صورت پنج هزارم دیه کامل
هر دامیه سر و صورت دو صدم دیه کامل
هر دامیه غیر سر و صورت یک صدم دیه کامل

سلام
توسط کارشناسان پزشکی قانونی و مراجع قضایی انجام و ابلاغ میگردد بشما بصورت دقیق
به آن بخش از خسارت وارد شده به اعضای بدن که میزان آن در قانون شرع تعیین نشده باشد ارش گفته می‌شود.
ارش براساس موارد زیر تعیین می‌شود:

نوع و کیفیت آسیب وارد‌شده بر فرد.
با در نظر گرفتن دیه.
نظر کارشناس.
حارصه: خراش پوست بدون اینکه خون جاری شود. (۰.۵ صدم دیه کامل)
دامیه: جراحت سطحی که باعث بریدگی گوشت شود و همراه خون کم یا زیاد باشد. (یک صدم دیه کامل)