آیا با این دست نویس می تونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۸ #69799603

سلام من همسرم معتاده و با یک خانمی چند ساله رابطه داره دو سال پیش درخواست طلاق دادم قبل از موعد دادگاه آشتی کردیم و به ایشون فرصت دادم و تعهد کتبی گرفتم که به محض تکرار حق طلاق با من باشه
مراحلش چیه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. باید وکالت رسمی در طلاق داشته باشید

درخواست طلاق از طریق وکالت طلاق امکان پذیر خواهد بود

خیر نمی توانید
تعهد دستی حتی ثبتی ضمانت اجرای ندارد

سلام
وکالت در طلاق باید به صورت محضری و رسمی تهیه شود، اما با توجه به اعتیاد زوج شما میتوانید دادخواست طلاق ثبت کنید.

دست نویس قابل استناد نیست و برای گرفتن حق طلاق باید وکالتنامه محضری تنظیم میکردید

اگر وکالت طلاقتون محضری باشدبله می توانیددر غیر این صورت خیر

سلام وقت بخیر
صرف دست نوشته برای حق طلاق،وکالت در طلاق به زوجه داده نمیشود مگر اینکه در دفاتر اسناد رسمی،رسما ثبت کرده باشید.
باتوجه به معتاد بودن زوج میتوانید عسر و حرج خود را طبق ادله و مدارک موجود ثابت نمایید که در اینصورت رای طلاق برای زوجه صادر میشود.