چگونه قاضی را مجاب کنم که با اعسار مهریه موافقت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۶۲ #69754

اینجانب کارمند هستم وتقاضای طلاق به همراه اعسار دادم دادگاه با طلاق موافقت کرد ولی با اعسار خیر با وجودی که به جز حقوق کارمندی هیچ چیز دیگری ندارم . دوباره درخواست اعسار کردم شاهد بردم حکم کارگزینی و گردش حساب های بانکی را دادم ولی بازهم با اعسار موافقت نشد دیگه موندم چیکار کنم شما چه پیشنهادی دارین؟زوجه مقداری از مهریه را به اجرا گذاشته و ماهیانه از حقوق من یک چهارم راکم میکند

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید که اعسار به این معنا نیست که کل مهریه را پرداخت نکنید بلکه همین که مهریه قسط بندی شود نشان دهنده همین امر استموید باشید