وکالت نامه بلاعزل به چه معنایی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #69752373

باسلام خدمت شما، من به اعتمادی که به پدرم داشتم، وپدرم به یک شخص دیگری که اعتماد داشتیم،پدرم میخواست از اون طرف پول قرض بگیرد، اون طرف به پدرم گفت این ماشینی را که دارید وکالت فک پلاکش را به من بدهید در دفتر خانه، تا بیایم پول را بدهم،سند ماشین به نام بنده است، و اون طرف ما طی برگه دفتر اسناد رسمی، وکالتنامه بلاعزل، وکیل حق توکیل به غیر دارد، این وکالت نامه مدت‌دار نیست گرفت، که پدرم پول گرفت ازاین شخص، خورد خورد شروع کرد بهش بدهد، که یک جایی رسید که نتوانستن دیگر پول بهش بدهد این طرف چک داشت از پدرم وروی چک اقدام کرد نتوانست پدرم بدهیش را بدهد، آمد ماشینی راکه دست ما بود وسندش را که به نام بنده بدبخت بود را فروخت به یک شخص دیگری تا پول ازاش بگیرد که مشکلات وبدهی هایش را رد کند، که طرف از من هم قولنامه گرفته است، گذشت وگذشت، تا اینکه از این طرف که خریدار میگفت سند ماشین، سند ماشین که سند فک پلاکش بنام اون شخصی بود که پول قرضی داده بود، ما هم نمی‌توانستیم فک را برگردانیم، تا سند را از اون شخص عزل کنیم وبه خریدار بدهیم، چون اون شخص هم سند پیشش بود وهنوزم هست، وفک پلاک وکالت بلاعزل از بنده داشت، طی دوسه سال همینطور بود تاانوقتیکه شخصی که طلبکار از پدرم بود رفت اقدام حقوقی کرد بر علیه من و پدرم با عنوان شکایت (تسلیم مبیع مالی منقول و دستورموقت)
که دادگاه بنده را محکوم کرد به اینکه ماشین را تحویل این شخص بدهید، خوب حالا ماشین را پدرم فروخته بود به یک شخص دیگری، واون شخص از بنده هم تو قولنامه امضا گرفته و دارد، ماشینی نبود پولی هم نبود ونیست که ما بتوانیم این مشکل را حل کنیم، طرفی که فک پلاک داشت رفت اجرائیه گرفت و من برگه رای راهم دیر بدستم رسیده بود، و اجرائیه صادر شده بود، که طرف با ترساندن اینکه حکم جلب بنده را دارد، وماشین را می‌خواهد، مارا به مرگ خاموشی برد، تا نتوانیم ازخود دفاع کنیم، و اون شخصی که ماشین را خریده بود از ما طبق قولنامه رفته ماشین را فروخته به شخص دیگری، که نفر سوم می‌شود، و سند برایش صادر شده، به محض اینکه سند صادرشده وفک پلاک انجام شده پلیس راهور واستعلامات رفتند ماشین را توقیف کردند، و یک راست این شخصی که فک پلاک را داشته است ماشین را برده، حالا مشکل اینجاست که اگر بنده بروم دادگاه و اعتراض کنم، فایده ای دارد یانه؟ یا اینکه بروم سند خانه حق وکالت را از اون طرف بردارم فایده ای دارد یانه که بتوانم سند و ماشین را پس بگیرم و بدهم به این بنده خدا که ماشین را خریده، این شخص دوم که فروخته به شخص سوم ماشین توقیف شده ورفته شخص سوم از شخص دوم شکایت می‌خواهد بکند چون بنده خدا زندگیشان دادا برای این ماشین، شخص دوم هم برای من می‌خواهد شکایت کند، در حال حاضر ما پول نداریم ماشینم نداریم که بتوانیم حلش کنیم با برداشتن حق وکیل که در دفتر خانه به اون شخص طلبکار داده بودیم که ماشین را توقیف کرده است می‌شود کاری کرد یانه؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
وکالتنامه بلاعزل یعنی قابل عزل نمی باشد و با فوت و مجتون شدن طرفین ازبین می رود .