درخواست جلب طرف بهتره و یا توقیف اموال؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۲۸۷ #69726671

باسلان وخسته نباشید.
استاد با توجه به قطعیت حکم تجدیدنظر مبنی بر پرداخت بدهی توسط محکوم علیه. جهت تسریع در امور و البته دریافت طلبم، بنظر جنابعالی درخواست جلب طرف بهتره و یا توقیف اموال. ناگفته نملند بدهکار خیلی حرفه لی بوده و هیچ مالی و سندی بنام خودش ندارد و تراکنشهای مالی خودش را با کارت های دیگران انجام میدهد. ام مسافرتهای خارجی بالایی دارد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گر قبل از طرح شکایت شما باشد صحیح است ولی اگر تاریخ مابعد از شکایت باشد جرم دیگری مبنی بر فرار از دیون متوجه ایشان است

باتوجه به توضیحات واینکه بدهکار مالی به نام خودش ندارد . بابت جلب اقدام کنید و همچنین تقاضای ممنوع الخروج رامطرح کنید

سلام. با توضیحی که دادین ممنوع الخروج و جلبش کنید بهتره. وقتی جلبش میکنید یا باید طلب رو بده یا مال معرفی کنه.

درود بر شما
روال کار در اجرای احکام اینگونه است که ابتدا شناسایی اموال و توقیف آن و در صورت عدم شناسایی،جلب صورت میگیرد
و از ابتدا جلب صادر نمیشود.

با سلام
با توجه به شرایط و فرمایشات شما ایشان اموالی ندارند که نسبت به توقیف آن اقدام نمود فلذا اگر حرفه ای بودن به این معنی که ایشان اموال خود را به نام اشخاص دیگری اتنتقال داده باشند اگر قبل از طرح شکایت شما باشد صحیح است ولی اگر تاریخ مابعد از شکایت باشد جرم دیگری مبنی بر فرار از دیون متوجه ایشان است.
با تمامی شرایط فوق جلب ایاشن در صورت در دسترس بودن صحیح ترین راه ممکن است.

سلام
اگر اموال دارند اموال ایشان را توقیف کنید تا سریعتر به اموالتان برسید اگر اموالی جهت توقیف ندارند ایشان را جلب کنید و ممنوع الخروج تا اگر ادعای اعسار دارند سریعتر تکلیف اعسار یا ایسارشان مشخص شود