اثبات بی گناهی در شکایت ضرب و جرح به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۱۶۰ #69719

با سلام. یکی از دوستان من اشتباها توسط 2 نفر که خود را بسیجی معرفی کرده اند در انظار عمومی دستگیر و به منزلی برده شده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند که وقتی علت را از ضاربین سوال کرده اند انها اعلام داشته اند بدلیل مزاحمت برای همسر من است.اما بعد از مراجعه همسر شخص ایشون اعلام کردند که این شخص شخص مزاحم نیست.انها هم از من به زور تعهدی مبنی بر عدم تکرار مزاحمت گرفتند.در این بین بنده از ناحیه صورت و بینی دچار شکستگی شدم. حال با پرونده ای که برای من درست شده انها شاهد اورده اند که من را کتک نزده اند ولی چون من شاهدی ندارم و متقابلا من هم در ابتدا با انها درگیر شده ام قاضی برای من 100 ضربه شلاق و 6 ماه حبس رای داده. حال من چطور بی گناهی خود را اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به سوال شما باید به دفاع ار خود بپردازید و هر دلیل که در توان دارید ارائه دهید همچنین شهود طرف مقابل را جرح کنید

موید باشید