میتوانم بر علیه موجر جهت تمدید از دادگاه اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #69609850

با سلام .تاریخ ۵ اسفند پایان مدت اجاره یکساله ملک تجاری میباشد که در ۵ بهمن طی تماس تلفنی و ارسال پیامک از جانب موجر به اینجانب جهت تمدید با مبلغ ماهانه ۳میلیون توافق کردیم و به مدیریت مشاور املاک اطلاع داده شد که برای نوشتن تمدید احاره نامه با فلان قیمت اقدام نماید بعداز گذشت دو هفته علاوه بر اینکه مشاور املاک با شیطنت های شغلی و تمرد در نوشتن تمدید .موجر نیز طی دو مرحله با افزودن مبلغ اجاره هر بار ۵۰۰ تومن در تمدید اعلام می‌کرد تا اینکه با قبول مبلغ نهایی و توافق طرفین به مشاور املاک اطلاع داده شد که اجاره نامه تمدید را بنویسد مجدد با شیطنت مشاور املاک مدت ۵۰ روز از توافق اولیه گذشت و با توجه به توافق شفایی و ارسال پیامک از موجر و تماس تلفنی مکرر و شواهد شهود بعداز گذشت ۲۰ روز از پایان مدت اجاره یکساله و آن همه کش و قوس با دروغهای علنی و شیطنت مشاور املاک در تاریخ ۲۵ اسفند موجر تقاضای تخلیه ملک را خواستار شد در صورتیکه ۵ اسفند پایان مدت اجاره یکسال اول بود.
حال با توجه به مطالب ذکر شده و پیامکهای مکرر جهت تمدید و شواهد شهود و گواهی مشاور املاک و تماس های تلفنی از موجر به اینجانب.

با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این کار را خودتان نیز می‌توانید انجام بدهید

باسلام
برای تمدیداجاره نیازی به مشاور املاک نیست شما خودتان در در ظهر قرارداد میتوانید اقدام به تمدیدنمایید