برای گرفتن حکم خلع ید از شوهر یکی از وراث که حدودا یک دانگ سهم‌الارث داره چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #69607107

سلام ، پدرم فوت شده دو خواهر هستیم، بنده مجرد و دیگری متاهل که دامادمون چهارده ساله بدون اجاره نامه نشسته و بلند نمیشه ! نیمی از منزل به نام مادرم هست و نیم دیگه ارث پدری ست ‌. هنوز انحصار وراثت صورت نگرفته و مادرم حق و حقوق قانونی ش رو حتی بدست نیاورده، آیا مادرم میتونن حکم خلع ید دامادمون رو بگیرن؟ طی درگیری دامادمون دست من رو شکسته امنیت نداریم ازشون شکایت کردم منتظر خبر از کلانتری هستم. چطور میتونیم اجازه ورود به دامادمون ندیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید گواهی حصروراثت را اخذ کرده و سپس باستناد آن تقاضای تقسیم ترکه را مطرح نمائید . در صورتیکه بخواهید مانع استفاده خواهرتان از ملک شوید باید کل ملک پلمپ شود که بالتبع خودتان نیز قادر به سکونت در آنجا نخواهید بود .