پدرم میتواند زمین قبلی خودش را از همسایه باغی پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۰ #69573802

سلام پدر من حدود ۴۰ سال پیش زمین کشاورزی بمتراژ ۸۰۰ متر در اصلاحات ارضی گرفته و روش کار کرده.حدود ۱۰ سال پیش پدرم درگیر بیماری برادرم شد و همسایه باغیمان زمین پدرم را کاشت و زمین خودش را به ما داد و پدرم علیرغم مخالفت شکایت نکرده.
حالا برای زمینی که الان پدرم کاشت میکنه و قبلا برای همسایه بوده یک نفر ادعای مالکیت دارد و شکایتش راه به جایی برده و میتواند صاحب زمین شود
پدرم شاهد هم دارد برای اثبات حرفش درمورد زمین
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس انجام دهید ودرصورت محق شدن در آن با اراییه مدارک میتوانید زمین موصوف را پس بگیرید بشرط آنکه اقراری دال بر تصرف و تعویض زمین ها نداشته باشید

با سلام . درصورتیکه مدعی برای زمینی که اکنون در تصرف دارید پیدا شده مالک قبلی ( همسایه) باید پاسخگو باشد . ضمن اینکه قراردادی بین شما و همسایه منعقد نشده و با ارائه مدارک می توانید زمین خودتان را از همسایه پس بگیرید .

سلام ارائه پاسخ و راهکار نیازمند بررسی مدارک و مستندات شما می باشد و صرف شهادت به نظر کافی نیست

بستگی به قدرت و ضعف دلایل طرفین دارد، مثلا اگر یک طرف سند رسمی داشته باشد درد مقابل او شهادت شهود یا قولنامه اعتباری ندارد

درود
اگر پدرتان مالکیت یا سبق تصرف خود را با گواهی گواهان ثابت کند می تواند زمین را مسترد نماید یا مانع استرداد از خودش شود.

سلام دوست عزیز.پدر شما ۱۰ سال پیش هیچ گونه اعتراضی نکرده است .وحتی روی ان هم کاشت می کرده .راهکار که می توان برای ان رائه داد این است شهود چه می گویند.

با سلام
چنانچه دلیل و مدرکی مبنی بر مالکیت پدر شما بر آن زمین وجود دارد ، قابل مطالبه است.