سهم همون شخص رو‌ میتونه بفروشه یا همه ی وراث رو؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۸ #69569708

ملک ارثی پس از فوت پدر به وراث(۶فرزند) رسیده ،همسر متارکه شده یکی از وراث قصد دارد قباله ی خود رو از خانه قولنامه ای بگیرد و برای مزایده بزارد

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بستگی به شرایط دارد تحت شرایطی امکان توقیف وجود دارد

با سلام
در حقیقت قصد مطالبه مهریه دارند. نسبت به سهم الارث همسر خودش فقط می تواند اقدام کند و دخلی به سهم بقیه وراث پیدا نمی کند. ضمن اینکه خانه مذکور باید به ثبت و سند رسمی رسیده باشد تا از طریق مزایده به فروش برسد.

املاک قولنامه ای تحت شرایطی قابل توقیف و مزایده می باشد.در مزایده امکان مطالبه مهریه از سهم زوج می باشد و مابقی به سایر وراث داده می شود

مطابق گواهی حصر وراثت وراث می توانند نسبت به تقسیم ماترکه متوفی از دادگاه حقوقی اقدام نمایند همچنین لازم به ذکر است توقیف اسناد عادی امکان پذیر نیست

باسلام
درصورتی که ملک سندرسمی داردقابل توقیف میباشد
ودرصورتی که ملک به مزایده گزاشته شودفقط میتواندسهم خودراازقیمت موردمزایده برداشت نمایدوهریک ازورثه میتوانندباپرداخت سهم ایشان مالک آن سه شوند

با درود چنان‌چه ملک سند رسمی دارد امکان توقیف وجود دارد

اگر سند رسمی ملک ندارد قابل توقیف نمی باشد