هدف از ارجاع به کلانتری چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #69548832

با سلام
پنج ورثه هستیم چهار برادر و یک خواهر یکی از برادرها به خواهر اینجانب شکایت کرده مبنی بر برداشتن طلاهای مرحوم مادرم از خانه مرحومه که دادگاه مربوطه با نوشته صورتجلسه مبنی بر عدم توافق پرونده را به کلانتری ارجاه داده با توضیح اینکه دو تن از وراث چنین ادعای به خواهرم نداریم حال سوال :
دو - کلانتری به آگاهی ارجاع خواهد داد؟
سوم > بعد تکمیل پرونده مجددا به همان شعبه عودت خواهد شد؟
چهارم > در صورت عدم اثبات دزدی، خاهر اینجانب میتواند شکایت افترا انجام بدهد
پنجم : جرم افترا در این مورد چه خواهد بود برای برادرم ؟
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر وقت جرمی اتفاق بیفتد برای تحقیق در مورد آن پای دادسرا به میان می‌آید. اول از همه شاکی در جرایم دارای جنبه خصوصی و یا دادستان در جرایم دارای وصف عمومی با طرح موضوع در دادسرا رسیدگی را آغاز می‌کند. دادستان (که رییس دادسراست) پرونده را برای انجام تحقیقات مقدماتی، به کلانتری یا نیروی انتظامی محل وقوع جرم، ارجاع خواهد داد. نیروی انتظامی یا کلانتری محل وقوع جرم باید همه فرمان‌های دادستان را اجرا کند. بعد از تکمیل و انجام دستورهای دادستان، پرونده مجددا به نظر وی می‌رسد. در صورتی که دادستان، تحقیقات صورت پذیرفته را کامل نداند، پرونده را با نام بردن از نقص‌هایی که در آن هست و با دستور تکمیل آن مجددا به کلانتری یا نیروی انتظامی مربوطه ارجاع می‌دهد.