ایا در همون جلسه اول اگه ثابت کنم که قولنامه طرف مقابل فاقد ارزش است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #69543187

با سلام
من سند دارم با شخصی که قولنامه داره به مشکل خوردیم.
سوال من اینه ایا در همون جلسه اول اگه ثابت کنم ک قولنامه طرف مقابل فاقد ارزش یعنی فروشنده طرف عزل شده بعد فروش مال غیر کرده اگه این رو اثبات کنم دیکه همون جلسه رای میدن یا باز باید سند کارشناسی بشه و استعلام بشه و شرایط دیکه

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر چون نیازی به بررسی تمام ادله دو طرف می باشد

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مالک کسی می باشد که دارای سند باشد .

سلام
این موضوع به موارد زیادی مرتبط می باشد:
✔مثل اینکه سند رسمی دفترخانه یا سند ۱۴۷ است
✔تاریخ تنظیم سند رسمی و تاریخ تنظیم قولنامه چه زمانی می باشد
ایشان شاید بتوانند اقدام به ارجاع سند رسمی به کارشناس مربوطه شوند
تمام این موارد باید برای از طریق مراجعه به متن سند احراز شود
در صورتی که در خصوص موارد فوق مشکلی نباشد شما به عنوان مالک شناخته خواهید شد

سلام
عملا مالک شما هستید که دارای سند می باشید و براساس سند شما رای صادر میشود و قولنامه در برابر سند توان اثباتی ندارد

باسلام اگر شما در جلسه سندی ارائه نمایید طرف مقابل ممکن است نپذیرد و ادعای تردید یا جعل نماید لذا ممکن است نیاز به کارشناسی و یا استعلام شود پس نمی توان به یقین گفت که در یک جلسه تصمیم گیری می شود