قاضی به بنده میگوید پول ماشین دست تو امانت بوده و باید مدارک پرداخت پول ارائه بکنم؛ تکلیفم چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۹ #69521940

با سلام
شخصی خودرویش را به بنده داد که بفروشم و پولش را در بورس برایش سرمایه کذاری کنم بعد از فروش ماشینش بورس دچار ریزش شد و بنده بجز مبلغی اندک مابقی را به وی مسترد نمودم اکنون ایشان از بنده بجرم هیانت در امانت شکایت کرده با این عنوان که ماشین را به صورت امانت داده و بعد که اعلام نمودم خود شاکی سند ماشین را در دفترخانه انتقال داده و قطعا این نشان دهنده این است که خودرو امانت نبوده این بار قاضی به بنده میگوید پول ماشین دست تو امانت بوده و باید مدارک پرداخت پول را ارائه کنی بنده اعتراض کردم که این موضوع حقوقی میباشد و در صلاحیت دادگاه کیفری نیست ولی قاضی توجهی نکرد
راهنمایی بفرمایید بنده چکاری تنجام دهم در مورد این پرونده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید ثابت کنید که توافق شفاهی بین تان بود تا ثمن فروش خودرو را برای ایشان در بورس سرمایه گذاری کنید تا مطالبه وجه حقوقی شود .
اینکه قبل از کشف سند وکالت فروش ادعا می کرد از فروش خودرو اطلاع ندارد می توانید قرینه ای باشد بر اینکه باز هم در حال دروغ گویی است و بخاطر اینکه ارزش سهام بورس ریزش نموده اقدام به این کار کرده . تعداد و متن پیامک ها و تماسهای رد و بدل شده در تاریخ فروش خودرو و سرمایه گذاری در بورس و بعد از آن درمورد پیگیری سود سرمایه گذاری و نیز عدم اعتراض در طی این مدت چند ماهه همگی می تواند قرینه ای بر دستور ایشان برای سرمایه گذاری ثمن معامله در بورس باشد .

با توجه به اینکه خودرو به امانت تحویل شما شده و شما نیز خدرو را فروخته در بورس نیز سرمایه گذاری نمودید لذا وجه حاصل از فروش خودرو نیز نزد شما به امانت خواهد بود مگر اینکه قراردادی بین شما تنظیم شده باشد که نشان دهنده توافق شما به جز امانت بوده باشد

اگر نتوانید موضوع درخواست شاکی برای سرمایه گذاری در بورس را اثبات نمایید وجه مذکور به عنوان امانت تلقی شدهه و چاره ای جز استرداد وجه خودرو نخواهید داشت .

می بایست نسبت به استرداد ثمن خودرو به طور کامل اقدام نمایید درغیر اینصورت مرتکب جرم خیانت درامانت شده اید. رضایت شاکی را حتما جلب نمایید

به نظر می رسد با فقدان سوء نیت در اعمال شما ،موضوع وصف حقوقی داشته باشد

درود
اگر ثمن خودرو به عنوان امانت نزد شما بوده است باید مسترد نماید در غیر اینصورت مرتکب خیانت در امانت شده اید.