چه زمانی میشود خودروی تصادفی را تعمیر نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۷ #69514689

با سلام

چه زمانی میشود خودروی تصادفی را شروع به تعمیر کرد که دیگر اعتراض مقصر حادثه ضرر به تعمیر کردن خودرو نرساند و موجب آزارمان نگردد!!؟

لازم به ذکر است که خودروی مقصر حادثه نمی باشد و چون تصادف جرحی بوده و مقصر بیمه ندارد، شکایت شده و در حال ارائه کارشناسی کارشناس دادگستری می باشیم.

با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از ارجاع به کارشناس و دریافت نظر کارشناس و تایید ان توسط دادگاه با اجازه دادگاه مبنی بر عدم ارجاع مجدد به کارشناس می توانید اقدام نمایید