چگونه درخواست انحصار وراثت دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۲۲ #69491678

با عرض سلام . پدر بنده مدتی بعد از تولد بنده مرا به یک خانواده دیگر سپرد و آن خانواده با اسم خود برای من شناسنامه ( نام و نام خانوادگی متفاوت از نام و نام خانوادگی واقعی خود ) گرفتند . با آن شناسنامه جدید درس خواندم . معاف از خدمت شدم . دانشگاه رفتم و کلی قضاایای دیگر . حالا بعد از مدت ها خانواده واقعی بنده پیدا شده اند . و پدر واقعی بنده نیز فوت شده و مقداری املاک از وی به جا مانده است . و خانواده واقعی من خواهان دادن ارث من هستند . حالا چگونه انحصار وراثت کنم؟ من یک شناسنامه با نام واقعی خویش دارم ، که دست خانواده من است . اکنون کل فرایند انحصار وراثت خانواده واقعی بنده ، معطل من شده است . من چه کنم؟ از کجا شروع کنم؟ ایا مدارک الان من باطل می شود؟ آیا نیازی هست من درخواست اولیه را دهم؟ در کل برای دریافت ارث خویش از کجا شروع کنم؟ لطفن راهنمایی کنید با تشکر .

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات دادخواست اثبات نسب مطرح نمایید

بااحترام
میتوانید دادخواست اثبات نسب مطرح کرده و پس از صدور رای، مانند سایر وراث مراحل حصر وراثت و تقسیم ترکه را طی کنید.

سلام دادخواست اثبات نسب مطرح نمایید

سلام

دادخواست اثبات نسب نمایید و پس از تایید اثبات نسب شما در زمره وراث قرار می گیرید.سپس مراحل انحصار وراثت را دنبال کنید .

درود
باید به طرفیت مادر خود دادخواست اثبات نسب بدهید.

سلام
اول باید نسب شما اثبات شود سپس در زمره وراث قرار بگیرید. دادخواست اثبات نسب دهید.

درود بر شما، بر اساس شناسنامه ی موجود، میتوانید دادخواست اثبات نسب مطرح کرده و پس از صدور رای، مانند سایر وراث مراحل حصر وراثت و تقسیم ترکه را طی کنید.