آیا پدر میتواند با وجود وکالت دادن بلاعزل، در بستر بیماری در مورد این ملک در حضور چند شاهد وصیت کند که این ملک به همه وراث واگذار شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #69449693

ملکی توسط پدر به فرزند به قیمت پایین فروخته شده با مبایعه نامه دست نویس و دو شاهد و همچنین وکالت نامه بلاعزل، جهت تنظیم سند در دفتر خانه اسناد رسمی سه سال بعد از تنظیم مبایعه نامه.
حال سوال بنده این است که آیا پدر میتواند چند سال بعد در بستر بیماری در مورد این ملک در حضور چند شاهد وصیت کند که این ملک به همه وراث واگذار شود؟
سند توسط فرزند در زمان حیات پدر به دلیل سهل انگاری و اعتماد به سایر ورثه تنظیم نشده است,اکنون پدر فوت شده و سایر وراث در مورد این ملک ادعا دارند.
لطفا یکم توضیح بدید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مبایعه نامه عادی دارید و وکالت از مرحوم، وصیت بعد از معامله به این دلیل که ملک خودشون نبوده نافذ نیست و متلق به خریدار خواهد بود