نحوه گرفتن پول از سارق که در زندان است، چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۳ #69438969

سلام
دزد پول من الان توی زندانه خانوادش میگن پول ندارن که پول منو بدهند الان من چی کار کنم چطوری پول ام رو بگیرم یک ساله که توی زندانه ولی پول منو نمیده؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مالی دارد باید نسبت به توقیف آن اقدام نمایید در غیر اینصورت در حبس میماند

فقط میتوانید تقاضا کنید تا زمانی که رد مال انجام نشده است در حبس بماند

اگر سارق دارای اموالی باشد میتوانید از دادگاه بخواهید به نفع شما توقیف و فروخته شود اگر خیر تا زمانی که قاضی حکم دهد در زندان خواهد ماند

در صورت نداشتن اموال وی اقدامی برای وصول مال وجود ندارد

با درود
اولا اگر مالی دارند توقیف فرمایید.
ثانیا اگر مالی ندارند در حبس خواهند ماند تا رضایت شما را جلب کند (البته اگر مدت حبسش سپری شده باشد).
ثالثا، گرچه اقدام زندانی عملی قبیح بوده است، لکن حقیر پیشنهاد می‌کند، اگر مبلغ ناچیزی است یا مبلغ گزافی نمی‌باشد گذشت نمایید زیرا ایشان همبن که در حبس بوده است بزرگترین تنبیه می‌باشد.
به هر تقدیر تصمیم با شماست.
خیر و شر هر عمل کز آدمی سر می‌زند
آن عمل مزدش به زودی پشت در در می‌زند.

سلام و درود، شما می توانید استعلام سه گانه جهت پیگیری اموال وی را درخواست کنید، و در صورتی که هیچ اموالی یافت نشود صرفا در زندان خواهد ماند و امکانی نخواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

حکم حبس برای جرم ایشان در نظر گرفته شده اگر اموالی دارند جهت توقیف اقدام کنید و اگر نه در آنصورت کاری از دست شما ساخته نیست