الزام به تنظیم سند نموده؛ با توجه به موارد زیر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۵ #69428628

با سلام
همسر من پارسال یک خودرو فروخته به آقای ۱ و اقای ۱ گفتن برین وکالت بدیدن به اقای ایکس همسرم وکالت تعویض پلاک دادن ایشون نرفتن و اقای ۱ فروخت به خانوم ۲ ایشون با ماشین خلاف کرد ماشینو گرفتن آقای ۱ خواهش التماس کرد رفتیم مجدد وکالت تعویض پلاک دادیم که ماشینو در بیارن مجددا وکالت دادیم برای تعویض پلاک دادیم که برن بازم نرفتن و با ماشین خلافم کردن ما در خواست توقیف پلاک دادیم باز خانم ۲ فروخته به اقای ۳ و تمام مدارک دسته اقای سه هست اما قول نامش فروشنده خود اون خانوم نیست یک اقایی که میگن پسر خاله ی اون خانومه. حالا اقای سه رفته شکایت کرده برای الزام سند و خسارت دادرسی و میگه --- پول وکیل دادم میگیرم ازت منم به اقای یک میگم بیا بهت وکالت بدم نمیاد میگه برو بزن به نام اون خانوم H یا من مجکوم میشم که چرا نرفتم؟ من میگم من نفر سوم رو نمیشناسم فقط نفر اول چون تو صحت مبایعنه نامش کمی تردید دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود :الزام به تنظیم سند نسبت به ایادی قبل صحیح است

سلام ایشان برای موفقیت در دادگاه باید سلسله ایادی قولنامه را ارئه بده تابتونه شما را ملزم به انتقال سند کنه

درود بر شما
باتوجه به عدم تعویض پلاک و عدم انتقال قطعی، دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو به طرفیت ایادی ماقبل به صورت صحیح مطرح شده .

دادخواست ایشان با توجه به اینکه الزام به تنظیم سند علیه ایادی ماقبل را مطرح کرده است بدرستی طرح دعوا شده است

شما باید تمامی طرفهای بعد خود را پیداکنید از تمام انها گواهی امضا بگیرد بدهی و ادعایی به فروشنده ندارن تا شما بتوانید سند بزنید. یا الزام به تنظیم سند به نام تمامی افراد بزنید .یا توقیف ماشین را بخواهید تا مشکل حل شود

دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی بطرفیت ایادی ما قبل خود به درستی داده شده

ایشان به درستی درخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ایادی ماقبل(طرفین قبل قرارداد فعلی) داده‌اند.