ایا تمام اسناد در ثبت اسناد هر شهر فقط یه نسخه دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۱ #69408246

با عرض سلام و خسته نباشید حدود ۸۰ سال پیش پدر بزرگ بنده حدود ۱۰۰ هکتار زمین داشتن ولی به شانس بد ما ایشان زود فوت کردند و وقت ثبت املاک رو یا نداشتند یا بالاخره مامورین ثبت رشوه گرفته و اسناد رو از بین برده اند و مادربزرگم اونها رو با دسیسه شوهر جدیدش فروختند در حالی که تنها فرزند پدربزرگ پدر بنده بوده حالا اون زمینها دست یه سری اشخاص غریبه هستش و ما در ثبت اسناد چیزی نداریم که اثبات کند که این زمینها مال پدربزرگ ما بوده و همچنین قباله نامچه ای یا برگه ای دال بر اثبات اینکه ان زمینها مال ما بوده نداریم حالا میخوام بدونم ایا تمام اسناد در ثبت اسناد هر شهر فقط ی نسخه دارند در همون شهر یا در مرکز ی نسخه کپی از اون موجود هستش چون ممکنه مامور ثبت اونها رو از بین برده باشه تا بنده بتونم پی گیری کنم.یا اینکه راهی دیگه ای هست که بشه دنبالشو گرفت اخه برای هر چیزی باید ی راهی باشه هر چند دشوار چون ممکنه کسی مشکلی مثل مشکل ما داشته باشه ممنونم کمک کنید و اگه راهی هست و خودتون میتونید انجام بدید و این وسط بنده حق الزحمه شما رو به درصد زمینها یا پول میدم ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
ببینید در هنگامی که ثبت املاک اجباری شد مردم درخواست های خود را ارائه دادند و آن درخواست ها در دفتری ثبت شد و تمامی مراحل تا اعطای سند در دفاتر مخصوص ثبت شده است شما بایستی به این دفاتر در اداره ثبت دسترسی پیدا کنید تا سابقه املاک پدربژرگتان را بیابید
در اداره ثبت دفتر خلاصه مهامله هست که در ان اخرین معامله ها ذکر شده بدان نیز اگر دسترسی می توانید داشته باشید کمک تان می کند

سلام
علی القاعده مدارک و اسناد ملک ها در اداره ثبت بایگانی می شود

قاعدتا بایستی در بایگانی اداره ثبت اسناد موجود باشد می توانید از طریق دفاتر اسناد یا اداره ثبت اسناد و املاک بر اساس پلاک ثبتی موجود یا محدود مجاور یا اگر شماره پلاک ثبتی ملک مذکور را ندارید بر اساس پلاک ثبتی املاک مجاور حدود آن تعیین و از وضعیت ثبتی و بایگانی اسناد مرتبط مطلع شوید