فحاشی نموده است، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #69394666

سلام.
دو تا خاله هام و ناپدری به همسرم تهمت زدن و همسرم شکایت کرده و محرز بوده و قاضی بر ایشان ۲ میلیون جزای نقدی و بخاطر فامیل بودن ۲ سال تعلیقی داده تا جرایم مستوجب دیات و قصاص و تعزیر نشوند تا درجه ۷ محکومیتون پاک می شود.همون روز صادر شدن رای ناپدریم برام فحش دختر داده الان چیکار کنم شکایت کنم تو این پرونده هم زندان میدم.لطفا راهنمایی ام کنید.ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با بودن مدارک و مستندات و شهود می توانید علیه ناپدری شکایت کنید

با سلام
در صورت داشتن مدارک و شهود به طرفیت ناپدری اقامه دعوی نمایید
در صورت محکومیت ، مجازات جدید به همراه مجازاتی که قبلا صادر و تعلیق شده است قابل اجرا خواهد بود

میتوانید شکایت کنید ولی این را بدانید که مطابق قانون جدید مجازات جرم توهین به جزای نقدی تبدیل شده است