چیکار باید بکنم نتونه رای بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #69390816

پیش با همسایه درگیر شدم اون فحاشی کرد ولی من نکردم اما زدمش رفت دیه گرفت ولی نتونست اثبات کنه فحش دادم و رای شلاق تعزیری من لغو شد اعتراض کرد باز در رای نوشته وقت نظارت اول نوشت اثبات نشده و مثل اینکه اعتراض کرده دقیق نمیدونه وقت نظارت دوم رای داده حضور دو طرف مجدد الزامی در تاریخ !! چیکار باید بکنم نتونه رای بگیره شلاق ۳۰ تعزیری هستش اگر صادر بشه میتونیم بخریم ؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت محکومیت برای تبدیل شلاق تعزیری به جریمه نقدی میتوانید اقدام نمایید
برای اثبات اینکه شما فحاشی ننموده اید یا بایستی از شهود استفاده نمایید تا اتیان سوگند به قران کریم نمایید .

سلام
نیاز به بررسی حکم است
تا بههتر بشه نظر داد
در مورد شلاق اگر سو سابقه نداشته باشید و شرایط دیگر امکان تبدیل وجود دارد